5 de setembre: Tret de sortida de la PAH Gironès

16 agost 2014
Carles Palacio
Carles Palacio

En un comunicat enviat als mitjans, la PAH Gironès anuncia el seu retorn després de quasi mig any d’aturada a causa de problemes interns que ha obligat a la reformulació de l’entitat.

L’obertura oficial de l’assemblea es portarà a terme el proper dia 5 de setembre al Centre Cívic Can Gibert del Pla. En el comunicat, la PAH Gironès aposta per la mateixa línia de treball que ha caracteritzat aquesta popular entitat: denunciar l’estafa financera perpetrada pels bancs amb el beneplàcit del Govern, i donar resposta a les necessitats d’habitatge de les nombroses famílies que s’han vist abocades a processos de desnonament i endeutament amb les entitats financeres.

La nova PAH Gironès també fa palès la voluntat de canvi en el funcionament intern que ha estat, segons la mateixa entitat, causa de les tensions que van produir el seu desmembrament. En aquest sentit remarquen la intencionalitat democràtica, assembleària i transparent del funcionament que ha de caracteritzar la PAH, treballant amb comissions que facin protagonistes a les persones afectades. De la mateixa manera, en el comunicat, també deixen clar la seva ferma adhesió a tot el conglomerat de PAHs catalanes i estatals, seguint d’aquesta manera una estratègia conjunta.

Per últim la PAH Gironès anima i convida a participar de l’assemblea i de les accions futures que portaran a terme.