Es presenta a Sant Feliu la plataforma Guíxols des del Carrer

Sergi Pujolar
Sergi Pujolar

“Quin Sant Feliu vols?”, amb aquesta pregunta adreçada a la ciutadania es va presentar públicament la plataforma Guíxols des del Carrerel divendres 18 de juliol. D’aquesta manera es vol expressar la voluntat de crear sinergies amb la població per a la construcció d’una futura candidatura municipalista i des de baix.

Segons l’organització, “a partir de la lògica d’altres iniciatives que van omplint l’escenari polític, com el de Guanyem Barcelona o Municipalia a Madrid, Guíxols des del Carrer es presenta com una plataforma en què participen agents polítics diversos i persones a títol individual. La plataforma considera que té la possibilitat d’aglutinar l’esquerra rupturista per poder posar la ciutat al servei del poble i no en mans d’uns quants, com ha estat passant fins ara.

A l’acte, al qual varen assistir més d’un centenar de persones, es van recollir propostes per a la confecció d’un programa polític que pretén respondre a les necessitats dels ganxons i les ganxones. Les principals iniciatives i eixos de treball van sorgir al voltant de l’habitatge, els serveis públics, la participació democràtica, la dona, els espais per a la joventut i la cultura.