La Guerrilla Comunicacional busca finançament pel documental ‘Lolo Rico: La mirada no inventada’

22 maig 2014

El col·lectiu de comunicació Guerrilla Comunicacional ha creat un projecte de microfinançament a través de la plataforma Verkami per pagar aquest nou projecte.

Lolo Rico: La mirada no inventada posa el focus en la vida de Maria Dolores Rico, directora del programa de RTVE la Bola de Cristal i primera dona realitzadora d’un programa a la televisió pública de l’Estat espanyol. El programa televisiu va ser reconegut per la seva crítica i capacitat de connectar amb el públic juvenil al qual anava dirigit. El documental, gravat durant els darrers dos anys, està dirigit per Javier Couso i Julio Suárez i actualment està en la fase de post-producció i difusió, motiu pel qual és necessari el microfinançament.

La Guerrilla, productora del docuemental, és un col·lectiu sense ànim de lucre format per treballadores del món audiovisual amb l’objectiu de crear crítica social i apostar per la transformació de la societat.

Vídeo pel projecte de microfinançament del documental: “Lolo Rico: la mirada no inventada” de La Guerrilla Comunicacional.